top of page
Class Picket Schedule.png

Danslessen

Hiphop Teens

O.l.v. Sara

18:00 - 19:00

Hiphop Teens (12 - 15 jaar)

Wil je leren dansen op hiphop of rnb muziek? Dan zit je hier op je plaats. Ook in deze les zal er wat techniek aan bod komen. Elke basic zal stukje bij beetje op een fijne manier aangeleerd worden. Maar niet enkel techniek komt aan bod, coole hippe choreografie zal niet ontbreken.

Vuurzaal

Waterzaal

Jazz & Modern

Momenteel niet ingepland. 

Woensdag

17:00 - 18:00

Zaterdag

12:00 - 13:00

Jazz Teens (12 - 15 jaar)

Deze lessen omvatten veel techniekoefeningen. Naast de klassiekere basistechnieken komt ook grondwerk aan bod.
Deze technieken komen terug in de choreografieën die tijdens de lessen worden aangeleerd. Naast techniek, wordt er aandacht besteed aan inleving en improvisatie. De choreografieën dagen de dansers uit om zich helemaal in te

leven en tijdens de improvisatieoefening wordt hun creativiteit aangewakkerd.

Modern Open Level (+16 jaar)

In de les modern gaan we ons vooral focussen op choreografie, maar ook op verplaatsingen, partnerwerk, improvisatie met als invalshoek de verschillende moderne stijlen die we samen zullen verkennen. Dit zullen we doen in een veilige omgeving waar iedereen welkom is. 

Vuurzaal

Waterzaal

Urban Foundations 

O.l.v. - Matthias

Vrijdag

19:00 - 20:00 

De les waar focus op techniek gelegd wordt onder vorm van oefeningen alsook choreografie. Ook aspecten zoals freestyle en performance zullen aan bod komen.


Vanaf 12 jaar, danservaring vereist. 

Vuurzaal

Waterzaal

Dancehall / Ragga

O.l.v. Melissa

Donderdag

19:00 - 19:55

Open Level 16+

Deze stijl afkomstig uit Jamaica is zowel een choreografieles als een workout. Je zal steps aangeleerd krijgen uit deze cultuur in de vorm van een workout en ze daarna kunnen oefenen in de choreografie die je aangeleerd zal krijgen. Ook deze les is open level, dus zowel beginners met weinig ervaring als meer ervaren dansers zijn welkom.

Vuurzaal

Waterzaal

Girly Hiphop

O.l.v. Mattéo

Donderdag

20:00 - 20:55

Open Level 16+

Wil je liever op een meer female manier bewegen maar toch nog dat stukje stoerder? Kom zeker deze les eens proberen. Leef je uit tijdens de girly choreografieën die je in deze les aangeleerd zal krijgen. Amusement verzekerd!

Vuurzaal

Waterzaal

Kinderdans

O.l.v. Febe & Kathleen

Zaterdag

09:45 - 10u30

09:00 - 10:00

10:00 - 11:00

Dansles voor kinderen uit het

1e- 2e leerjaar

3e- 4e leerjaar

5e-6e leerjaar

 

Deze les is een algemene dansles. Hier zullen de kids basisbewegingen leren tijdens de dansles op de leukste hits van vandaag. Een uurtje ontspanning en een uurtje beweging op hetzelfde moment, wat wil je nog meer voor je kind?

Vuurzaal

Waterzaal

Kleuterdans

O.l.v. Kathleen

Zaterdag

09:00 - 09:45

Kleuters 2e & 3e kleuterklas

In deze les staat bewegen op muziek centraal. De kids zullen leren op het ritme van de muziek bewegen in een fantasierijke les. Het zal het groeien van je kleuter op een positieve manier bevorderen.

Vuurzaal

Waterzaal

Jazz & Modern
Urban Foundations
Hiphop
Dancehall
Girly Hiphop
Kinderdans
kleuterdans
Regels & afspraken

Regels & afspraken

  • Onze danszalen hebben speciale dansvloeren, daarom vragen we aan de dansers & deelnemers van de lessen om propere schoenen te dragen in de danszalen en materiaal in de lockers te laten. 

  • De lockers kunnen op slot gedaan worden, maar hiervoor dien je zelf een slotje mee te nemen. Indien nodig kan er ook ter plaatse een slotje aangekocht worden. 

  • LMNTS is niet verantwoordelijk voor het verlies van materiaal of diefstal. Wij bieden de optie om dit te voorkomen, dus ligt de verantwoordelijkheid bij het lid zelf. 

  • Aanwezigheden nemen. Zorg dat de lesgever bij aanvang van de les weet / kan noteren dat je aanwezig bent. Bij deze ben je dan volledig in orde indien er ooit hulp van verzekering nodig is.

  • Inschrijvingsgeld wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. Bij lange afwezigheid, kan eventueel een mogelijke vorm van compensatie in aanmerking komen met medisch bewijs van een specialist of doktersbewijs. 

  • Elke LMNTS sporter is verzekerd bij aanvang van elke lessenreeks of eender welke activiteit georganiseerd door LMNTS, na registratie van je paspoort en de nodige extra contactgegevens. 

  • Tijdens de lessen kunnen er filmpjes of foto's gemaakt worden. Deze kunnen door LMNTS gebruikt worden als promo van de activiteiten. Door je deelname aan de lessen, geef je hierbij de toestemming voor het gebruik van deze foto's of filmpjes. Indien je dit liever niet wil, mag je dit altijd melden en dan wordt hier ook rekening mee gehouden. 

Vragen? 

Indien u vragen heeft, gelieve deze te richten aan info@lmnts.be in plaats van ons e-mailadres lmnts.djw.be.

Dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor het verzenden van algemene e-mails.

bottom of page