Ontdek hier ons

Start to BUNGEE uurrooster 

Vanaf 14 september 2020

Maandag         Dinsdag       Woensdag      Donderdag      Vrijdag        

18u45 - 19u45                  18u45 - 19u45           20u30- 21u30                20u15 - 21u15                18u45 - 19u45           

Start To Bungee           Start To Bungee     Start To Bungee           Start To Bungee          Advanced

                                              20u00 - 21u00                                                                                      

                                              Advanced                                                                                

OPGELET!
Er zijn maar beperkte plaatsen, dus snel zijn is de boodschap! 

 

Voor de Advanced Bungee lessen zal er voortaan met een beurtenkaart of losse lessen gewerkt worden. 

Deze lessen zijn geschikt voor mensen die de start to bungee reeds doorlopen hebben. 

Je zal je telkens 2 weken op voorhand kunnen inschrijven via de clubapp! 

Prijs: €120/ 10 lessen

start to bungee

Regels

Afspraken

  • Onze danszalen hebben een speciale dansvloer, die vrij delicaat kan reageren. Daarom vragen we aan de mensen van de Bungee lessen om propere schoenen te dragen in de danszalen en materialen in de lockers te plaatsen. 

  • De lockers kunnen op slot gedaan worden, maar hiervoor dien je zelf een slotje mee te nemen. Indien nodig kan er ook ter plaatse een slotje aangekocht worden. 

  • LMNTS is niet verantwoordelijk voor het verlies van materiaal of diefstal. Wij bieden een optie aan om dit te voorkomen, dus ligt de verantwoordelijkheid bij het lid. 

  • Inschrijvingsgeld wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. Bij lange afwezigheid door ziekte of fysiek onvermogen kan er eventueel een mogelijke vorm van compensatie overwogen worden met nodig bewijs van een specialist of arts met gegronde diagnostische reden. 

  • Elke LMNTS sporter is verzekerd bij aanvang van elke lessenreeks, na registratie van je paspoort en nodige extra contactgegevens. 

  • Indien door eender welke reden je niet kan deelnemen aan de lessen, is het toegestaan om je plek af te staan aan iemand anders. Hierbij ga je zelf op zoek naar een vervanger (tenzij er mensen op de wachtlijst staan). Deze onderlinge overeenkomst dient dan financiëel onder beide individuen overeengekomen te worden. 

  • Indien er plaats is in andere groepen is het soms echter mogelijk om met gegronde reden eens van dag te veranderen, zodat geen enkele les verloren gaat.