Ontdek hier ons

BUNGEE SUPER FLY - uurrooster 

START TO BUNGEE

Reeks 1: Start 13 september 2021

Reeks 2: Start 8 november 2021

Maandag: 18u45 - 19u40

Dinsdag: 18u45 - 19u40

Woensdag: 20u30 - 21u25

Prijs: €79/ 6 lessen

ADVANCED BUNGEE

(Lessen worden hervat vanaf zomer 2021!)

Voor de Advanced Bungee lessen zal er voortaan met een beurtenkaart of losse lessen gewerkt worden. 


Deze lessen zijn geschikt voor mensen die de start to bungee reeds doorlopen hebben. 

 

Je zal je telkens 2 weken op voorhand kunnen inschrijven via de clubapp! 

Inschrijving  STB
6-lessenreeks
vanaf 13 september 2021
Kies jouw lesmoment
Inschrijving  STB
6-lessenreeks
vanaf 8 november 2021
Kies jouw lesmoment

start to bungee

Regels

Afspraken

  • Onze danszalen hebben een speciale dansvloer, die vrij delicaat kan reageren. Daarom vragen we aan de mensen van de Bungee lessen om propere schoenen te dragen in de danszalen en materialen in de lockers te plaatsen. 

  • De lockers kunnen op slot gedaan worden, maar hiervoor dien je zelf een slotje mee te nemen. Indien nodig kan er ook ter plaatse een slotje aangekocht worden. 

  • LMNTS is niet verantwoordelijk voor het verlies van materiaal of diefstal. Wij bieden een optie aan om dit te voorkomen, dus ligt de verantwoordelijkheid bij het lid. 

  • Inschrijvingsgeld wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. Bij lange afwezigheid door ziekte of fysiek onvermogen kan er eventueel een mogelijke vorm van compensatie overwogen worden met nodig bewijs van een specialist of arts met gegronde diagnostische reden. 

  • Elke LMNTS sporter is verzekerd bij aanvang van elke lessenreeks, na registratie van je paspoort en nodige extra contactgegevens. 

  • Indien door eender welke reden je niet kan deelnemen aan de lessen, is het toegestaan om je plek af te staan aan iemand anders. Hierbij ga je zelf op zoek naar een vervanger (tenzij er mensen op de wachtlijst staan). Deze onderlinge overeenkomst dient dan financiëel onder beide individuen overeengekomen te worden. 

  • Indien er plaats is in andere groepen is het soms echter mogelijk om met gegronde reden eens van dag te veranderen, zodat geen enkele les verloren gaat.